Voordelige auto reparatie

Wij kunnen zeer voordelig uw auto repareren, dit doen wij met originele gebruikte onderdelen Want waarom zou u kapotte auto onderdelen vervangen door nieuwe, originele onderdelen? Als uw auto niet nieuw meer is, heeft dat geen zin. De onderdelen gaan dan vaak veel langer mee dan uw auto. En daar betaalt u ook nog eens de volle mep voor.

Dubbele verspilling!

Niet voor niets kiezen steeds meer mensen er voor om de auto door ons te laten repareren met gebruikte onderdelen. Naast het feit dat gebruikte onderdelen goedkoper zijn in aanschaf zijn er nog een aantal belangrijke voordelen bij het gebruik van tweedehands auto onderdelen. Er hoeven immers minder nieuwe onderdelen geproduceerd te worden, Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook nog eens goed voor het milieu

Auto lassen,

Is uw auto afgekeurd op roest schade. Het komt vaak voor dat er een onderdeel aan de auto is doorgeroest denk aan dorpels, wielscherm, langsbalken en dwarsbalken en dat uw auto hier op wordt afgekeurd bij de APK keuring. Bij ons kunt u voor een eerlijk prijs uw auto laten lassen, Wij zorgen er voor dat uw auto weer voldoet aan de APK norm.

Uitlaat lek of doormidden
of is uw uitlaat lek of doormidden, wij kunnen deze meestal zeer voordelig voor u lassen, als wij het niet kunnen lassen, dan kijken wij voor u naar een goed en voordelig alternatief.